18 / 04 / 2024

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan bir tahmin geldi. Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Demirtaş kredi kartlarında kesilen nakit avans uygulamasının yeniden işleme alınacağını öne sürdü.



KREDİ KARTI BORÇLARI 670 MİLYAR TL’Yİ GEÇTİ

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK) paylaşılan haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 18 Mayıs itibarıyla 3 milyar 793 milyon lira düştü. İlgili süreçte toplam kredi hacmi 9 trilyon 67 milyar 851 milyon liradan 9 trilyon 64 milyar 58 milyon liraya indi.

Bankacılık sektöründeki toplam mevduat (bankalararası dahil), önceki hafta 40 milyar 446 milyon lira düştü. Söz konusu haftada yüzde 0,4 oranında azalan bankacılık sektörü toplam mevduatı, 10 trilyon 365 milyar 391 milyon lira olarak kayıtlara geçti.

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

TÜKETİCİ KREDİLERİ 1 TRİLYON 357 MİLYAR 735 MİLYON LİRA OLDU

Elde edilen verilere göre, tüketici kredileri tutarı, 18 Mayıs itibarıyla 4 milyar 455 milyon lira yükselişle beraber 1 trilyon 357 milyar 735 milyon liraya çıktı. İlgili kredilerin 427 milyar 116 milyon lirası ev, 78 milyar 496 milyon lirası araç ve 852 milyar 123 milyon lirası ihtiyaç kredilerinden meydana geldi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

MSÜ tercihleri yapacak adaylar dikkat! Flaş bir gelişme yaşandı!

ÇAYKUR KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri kesinleşti!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön