19 / 03 / 2024

Parador cadde mağazasını açtı!

Parador cadde mağazasını açtı!

Özyapar Orman Ürünleri firması, Alman Parke devi Parador ile yaptığı işbirliği sonucunda Cadde Mağazası’nı açtı. Açılışa Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz gibi podyumun ünlü modelleri de katıldı…



Caddebostan’daki Parador mağazasının açılışına Asil Çağıl Event Office bünyesinde yer alan ünlü modellerden Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Sibel Demiralp, Olga Fabi, Yanita, Yasemin Yeniay, Dilara Önbey, Ahu Askerova ve Melike Yalnız  da katıldı.


Alman Parke devi Parador’un Yurtdışı Satış Müdürü Duh Minh Lau’nun da bulunduğu açılışta Galatasaray’ın eski başkanlarından Turgay Kıran da davetliler arasındaydı. 


Özyapar firması Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özyapar, iş dünyasının seçkin davetlilerini biraraya getiren kokteylde kurdeleyi Duh Minh Lau ile birlikte keserek Parador Cadde mağazasını hizmete açtı. 


1934 yılında Erzurum’da marangoz dükkanı olarak kurulan ve kuşaktan kuşağa aktarılarak bugün orman ürünleri alanında sektörde bilinen bir marka haline gelen Özyapar, Parador ile yaptığı işbirliği neticesinde firmanın yüksek kalite ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü almış oldu. Almanya’nın ünlü parke firması Parador, Cadde mağazasında içeriği, kalitesi ve farklı desenleriyle tüm dünyada büyük beğeni toplayan ve ünlü mimar ve tasarımcıların oluşturduğu laminant parke ürünlerini Özyapar firması işbirliğiyle artık Türkiye’de de satışa sunmuş olacak. 


Geri Dön