28 / 03 / 2024

Parador cadde mağazası

Parador cadde mağazası

Özyapar Orman Ürünleri firması, Alman Parke devi Parador ile yaptığı işbirliği sonucunda Cadde Mağazası’nı açtı. Açılışa Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz gibi podyumun ünlü modelleri de katıldı…

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Parador cadde mağazasını açtı!

Özyapar Orman Ürünleri firması, Alman Parke devi Parador ile yaptığı işbirliği sonucunda Cadde Mağazası’nı açtı. Açılışa Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz gibi podyumun ünlü modelleri de katıldı…

Altıncı Cadde yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Dekorasyon tutkularını mobilya ve aksesuarla buluşturan Altıncı Cadde 1000 metrekarelik yeni mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

Koton 7. Cadde Mağazası için Halk GYO'ya ne kadar kira ödüyor?

Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 455 metrekarelik dükkanda kiracı olan Koton 7. Cadde Mağazası aylık ne kadar kira ödemesi yapıyor?

Bizimevler'de 160 cadde mağazası satışa çıktı!

Bizimevler'de 160 cadde mağazası satışa çıktı İhlas Yapı'nın Ispartakule'de hayata geçirdiği Bizimevler'de 160 cadde mağazası satışa çıktı. Bizim Evler 6 projesinde 2+1,3+1,4+1,5+1'den oluşan geniş daire seçenekleri sunuluyor.

Ispartakule'nin 160 cadde mağazası satışta!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesiyle hayata geçirdiği 160 cadde mağazasını satışa sundu. Ispartakule'nin tam merkezinde konumlanan cadde mağazaları Bizim Çarşı markasıyla tanıtıldı.

İhlas Bizim Evler 6 cadde mağazalarında 450 bin TL'ye!

Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesiyle hayata geçmeliği 160 cadde mağazasını satışa sundu.

Avrupa Konutları Tem 2 Küçükköy'de 450 bin TL'ye cadde mağazası!

Avrupa Konutları Tem 2 Küçükköy projesi kapsamında yer alan cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak. Projedeki cadde mağazalarının fiyatları 450 bin TL 'den başlangıç gösteriyor...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

Barçınspor, İstanbul'daki 4'üncü mağazasını Akasya AVM'de hizmete açtı!

İstinyepark, Trump AVM ve Gaziosmanpaşa Cadde'den sonra Anadolu Yakası'ndaki Akasya AVM'de Nike Shop ile hizmet vermeye başlayan Barçınspor'un 400 metrekarelik mağazasında 16 kişilik ekip görev yapıyor.

Desa Gaziantep'te bir mağazasını kapattı!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yaptığı açıklama ile Kepkepzade Park' ta bulunan Gaziantep Cadde Mağazası' nı kapattığını duyurdu...

H&M Home Türkiye'deki ilk mağazasını 2014'te açacak!

Markanın ilk full konsept mağazasının yarın Zorlu Center'da açılacağını belirten Collner, "Yıl sonunda 20 mağazaya ulaşmış olacağız. İlk cadde mağazamız da yıl sonuna kadar İstiklal'de açılacak" şeklinde konuştu...

Parador cadde mağazası Haberi

Parador cadde mağazası

Caddebostan’daki Parador mağazasının açılışına Asil Çağıl Event Office bünyesinde yer alan ünlü modellerden Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Sibel Demiralp, Olga Fabi, Yanita, Yasemin Yeniay, Dilara Önbey, Ahu Askerova ve Melike Yalnız  da katıldı.


Alman Parke devi Parador’un Yurtdışı Satış Müdürü Duh Minh Lau’nun da bulunduğu açılışta Galatasaray’ın eski başkanlarından Turgay Kıran da davetliler arasındaydı. 


Özyapar firması Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özyapar, iş dünyasının seçkin davetlilerini biraraya getiren kokteylde kurdeleyi Duh Minh Lau ile birlikte keserek Parador Cadde mağazasını hizmete açtı. 


1934 yılında Erzurum’da marangoz dükkanı olarak kurulan ve kuşaktan kuşağa aktarılarak bugün orman ürünleri alanında sektörde bilinen bir marka haline gelen Özyapar, Parador ile yaptığı işbirliği neticesinde firmanın yüksek kalite ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü almış oldu. Almanya’nın ünlü parke firması Parador,...