26 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş durdu durdu altın için son rakamı açıkladı! Altın almayı düşünenler dikkat

Piyasa Kahini İslam Memiş durdu durdu altın için son rakamı açıkladı! Altın almayı düşünenler dikkat

Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği gram altın, ons altın ve gümüş fiyatlarıyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu.



"GÜMÜŞ SATIŞ ZAMANINDA DEĞİL"

Son değerlendirmesinde gümüş fiyatlarına da değinen İslam Memiş, mevcut durumda gümüşün satış zamanında olmadığını belirtti.

Memiş, düşüşlerde ilave yapma fırsatını vurgulayarak, gümüşün satılmaması gerektiğini savundu. Ons gümüş için fiyat tahminlerini de “22.80 dolara kadar atakların devam edeceğini tahmin ediyorum” diyen Memiş, üst sınırı 23.20 dolar olarak belirledi.

"ELİNİZDEKİ BULGURDAN OLMAYIN"

Kripto para piyasasındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını söyleyen Memiş, “Bitcoin 20 bin doların altına sarkmıştı, şu anda 20 bin dolar seviyesinde tutunma çabasını sürdürüyor. 26 bin dolara seviyesine kadar tepki yükselişleri bekliyorum, düşüşlerin kalıcı olacağını öngörmüyorum. Hazır bu kadar düşmüşken ben de kaldıraçlı işlem yaparım, araba ev satarım nakit para duruyor, Bitcoin düşmüşken alayım diye düşünen varsa aman dikkat edin, elinizdeki bulgurdan olmayın” uyarısında bulundu.

Piyasa Kahini İslam Memiş durdu durdu altın için son rakamı açıkladı! Altın almayı düşünenler dikkat

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Haziran 2022 tarihinde saat 00:23’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,35 Türk Lirası, euro 18,27 Türk Lirası, altının gramı ise 1.022 Türk Lirası değerinde.

Benzin, motorin ve LPG’ye indirim gelecek mi? Araç sahiplerini üzen haber Meclis’ten geldi

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank altın fiyatları için net rakam ve tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat

Altın mı daha kazançlı olur yoksa dolar mı?Dünyaca ünlü analist kimin kazanacağı belli dedi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön