19 / 04 / 2024

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer 'Dolar 30 lira olacak' diyerek o günün tarihini açıkladı! Piyasada bomba dolar kulisi

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer 'Dolar 30 lira olacak' diyerek o günün tarihini açıkladı! Piyasada bomba dolar kulisi

Dolar ve altın piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta piyasalarda en fazla borsa, altın ve dolar kazandırdı. Piyasa uzmanı Selçuk Geçer, "Dolar 30 TL Olacak" dedi tarih verdi! İşte dolar uzmanı Selçuk Geçer'in dikkat çeken iddiaları...



Sosyal medya hesapları üzerinden döviz kuru için açıklamalarda bulunan piyasa uzmanı Selçuk Geçer'den korkutan tahmin geldi. Youtube ve Twitter üzerinden değerlendirmeler yapan Para Piyasası Uzmanı Selçuk Geçer, "Dolar 30 TL'yi bulacak" dedi ve tarih verdi.

İşte Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini:

DOLAR VE ALTIN AL-SAT YAPACAK OLANLAR İÇİN TARİH VERDİ!

FED'ten şahin açıklamaların yapıldığını söyleyen Geçer, bu durumda Türkiye'ye ciddi etkileri olacağını söyledi.50 baz puan artırmaya dikkat çeken Geçer, faiz artırmanın piyasalara yansımasının ağır olacağının altını çizdi. Dolar kurunun 14 liraya sıkıştırılmaya çalışıldığını ifade eden Geçer, gelecek günlerde doların 16 seviyelerine yaklaşacağını vurguladı. Dolarda anormal şartlarda kırılmanın olabileceğinin altını çizen Geçer, dolar karşısında Euro'nun da erimeye başlayacağını belirtti. Geçer dolar kuruna ilişkin, "Euro'da daha az değer kaybedecek. Euro'nun dolar karşısında değer hızla değer kaybetmesinin başlıca nedeni ABD'ni yaptırımları. Euro ile dolar arasındaki fark kapanabilir." dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön