28 / 03 / 2024

Piyasalarda kritik gelişme! Dolardan sonra ikinci bir darbe de eurodan geldi! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Piyasalarda kritik gelişme! Dolardan sonra ikinci bir darbe de eurodan geldi! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Döviz kurları Cuma günkü Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kararının ardından düşmeye başladı. Yeni haftanın ilk işlem gününde ise döviz kurları araştırılmaya başlandı. Dolar güne düşüşle başlarken euro da aşağı yönlü hareket ediyor. Euro bugün ne kadar 27 Haziran 2022?



ELİNDE EURO OLANLAR DİKKAT! EURO/TL BUGÜN NE KADAR?

Elinde euro olanlar veya euro almak isteyen milyonlarca kişi döviz kurlarını yakından takip ediyor.  Euro bugün ne kadar? Euro kuru kaç TL? Euroda kaç lira oldu? Euro düşer mi, yükselir mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte son dakika euro kuru...

Euro yeni haftanın ilk işlem gününe alış fiyatı 17,45 TL, satış fiyatı 17,69 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Piyasalarda deprem: Euro/TL düşüyor! Euro bugün kaç TL? Euro kuru ne kadar? 25 Haziran 2022 son dakika euro kuru

Piyasalarda son durum: Euro ne kadar oldu? 24 Haziran 2022 euro kuru...

Euro yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Euro/TL ne kadar oldu 24 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön