19 / 04 / 2024

Platin bugün ne kadar? Platin fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte son dakika platin fiyatları 14 Temmuz 2022

Platin bugün ne kadar? Platin fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte son dakika platin fiyatları 14 Temmuz 2022

Kıymetli beyaz metal platinin ons fiyatı bugün 842 dolar oldu. Platin ons fiyatı değer kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün platin fiyatları ne kadar? Platin neden düşüyor? Platin fiyatları kaç dolar oldu? İşte 14 Temmuz 2022 platin fiyatları...



PLATİNDE NELER OLUYOR SON DAKİKA?

Bu sene, Ukrayna'daki savaş  paladyum fiyatlarının Mart ayında yükselmesine neden oldu. Sonrasında ciddi bir deflasyon dönemine giriş yapıldı. Platin yüzde 19 düşüşle 940-950 dolara, paladyum yüzde 34 düşüşle 2.000-2.020 dolara ve rodyum yüzde 22 düşüşle 15.600 dolar seviyelerine kadar düştü. Değerli madenlere yönelik talep endişeleri ile birlikte Fed'in faiz artırımı ve doların artan cazibesi de etkisini göstermeye devam ediyor. Dolar beyaz metaller üzerinde etkisini göstermeye devam ediyor.

Dünya Platin Konseyi Araştırma Başkanı Trevor Raymond paladyum ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Yenileme çabası muazzam bir şekilde arttı. Bir otomobil üreticisinin yapabileceği tasarruf miktarı çok büyük. Paladyumun fiyatı ve bulunabilirliği konusundaki endişeler bu eğilimi körüklüyor.” 

Platin ons fiyatı 872 dolar oldu! Platin fiyatları 5 Temmuz 2022...

Platin fiyatı bugün ne kadar oldu? Platinde son dakika gelişmesi 30 Haziran 2022

Platin fiyatı bugün yükselişe geçti! Platinin ons fiyatı bugün ne kadar oldu? 28 Haziran 2022 platin fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön