26 / 04 / 2024

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması!

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklamaları...



Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'nde dün gece yaşanan 4.1 büyüklüğündeki deprem ile ilgili bazı önemli açıklamalar yaptı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının resmi  internet sitesindeki bilgilere göre, Marmara Denizi'nde Tekirdağ Şarköy'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Sputniknews'in aktardığına göre, saat 23.20'de yaşanan söz konusu deprem, 7 kilometre derinlikte meydana geldi. Marmara Bölgesi'nde yaşayanları korkutan deprem Tekirdağ ve ilçelerinde yaşayanlar tarafından da hissedildi.

Prof. Dr. Naci Görür den korkutan Marmara depremi açıklaması!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'nde dün gece yaşanan 4.1 büyüklüğündeki deprem ile ilgili sosyal medya hesabından bazı önemli açıklamalar yaptı.

Naci Görür'ün konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:
"Arkadaşlar, biraz önce Tekirdağ-Güzelköy açıklarında 4,2’lik bir deprem meydana geldi. Deprem Marmara Fay zonunda ve Muhtemelen Tekirdağ kolu ile ilişkili. Bu kol üzerinde zaman zaman bu büyüklüğe varan depremlere gaz çıkışları da neden olabiliyor. Konumu gereği bu deprem uyarıcı"

Prof. Dr. Naci Görür den korkutan Marmara depremi açıklaması!

 

Marmara depreminin zamanı geldi mi? Uzman isimler açıkladı!

Naci Görür'den dikkat çeken deprem uyarısı! Marmara'nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz!

 


Geri Dön