19 / 04 / 2024

PTT'den 15 bin personel alımı duyurusu! Beklenen açıklama geldi! Postacı, gişe personeli, şoför, güvenlik görevlisi...

PTT'den 15 bin personel alımı duyurusu! Beklenen açıklama geldi! Postacı, gişe personeli, şoför, güvenlik görevlisi...

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) 15 bin personel başvuruları alımına yönelik açıklama geldi. İşte yapılan açıklama ve detayları...



Son zamanlarda merakla beklenen PTT personel alımı için beklenen açıklama yapıldı. PTT personel alımı yapılacak branşlar, birim ve iştiraklere dair detaylar tek tek belli oldu. Resmi Gazete’de PTT personel alımları için mevzuat değişikliğinden sonra gözler resmi açıklamalara dönmüştü. İlk açıklama geldi ve PTT personel alımı yapılacak branş, birim ve iştiraklere dair detaylar açıklandı.

PTT bu sene için personel alımlarında geri sayım başladı. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi “PTT A.Ş.” ve iştiraklerine ciddi sayıda personel alımına az bir vakit kaldı. Bu yıl güvenlik görevlisi, temizlik personeli, şoför ile özellikle postacı ve gişe personel alımı branşlarında çok sayıda atama için detaylar gelmeye başladı.

Beklenen haber geldi! PTT personel alımında flaş gelişme! Alım yapılacak kadrolar ve birimler tek tek açıklandı!

PTT İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI

İşilanlarıkariyer sitesinde yer alan habere göre, PTT Genel Başkanı Halit Büyük açıklamasında ciddi sayıda personel alımı olacağını belirtti. Özellikle son dört senede çok fazla kişinin emekli olduğunu ve yeni alımların da yapılmadığını söyledi. Taşeron sisteminin de sonlanmasından dolayı iş yükünün had safhada olduğuna kaydetti. 2018 yılında son atamanın yapıldığı ve dört yıldır yayımlanmayan ilanın artık bir mecburiyet olduğu aktardı.

Yapılan açıklamada PTT’nin 2022 yılı itibarıyla artık dört yıldır yapılmayan başvurulardın alınmasının ve ciddi bir sayının açıklanmasının gerekliliğine yer verildi. İşte alım yapılacak o alanlar...


Geri Dön