29 / 03 / 2024

PTT 15 bin personel alımı ne zaman? PTT personel alım başvuru şartları nedir?

PTT 15 bin personel alımı ne zaman? PTT personel alım başvuru şartları nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT tarafından personel alımı yapılması büyük bir heyecanla bekleniyor. PTT’nin 2022 yılına ilişkin 15 bin personel alımının ne zaman yapılacağı yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detaylar...



PTT’ye 55 bin kadro ihdası yapımıştı. Yıllar önce yapılan kadro ihdasından sonra 5’er bin olmak üzere çeşitli personel alımları gerçekleştirildi. Bu kapsamda PTT'nin bu yıl 15 bin personel alımı yapması bekleniyor. 

PTT’nin 2022 yılına ilişkin 15 bin personel alım sürecine dair haberler gelmeye devam ediyor. Bu yıl sınav ve KPSS şartı olmaksızın PTT'ye personel alımı yapılacak. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; PTT bünyesine 2022 yılında özellikle dağıtıcı eleman ve büro görevlisi olmak üzere çeşitli alanlardan alım yapılacak. PTT’nin alım yapacağı kadrolar da açıklandı. Alım yapılacak kadrolar şöyle;

PTT 15 bin personel alımı ne zaman? PTT personel alım başvuru şartları nedir?

Büro görevlisi
Dağıtıcı eleman
Avukat
Mimar
Mühendis
Tekniker
Gişe elemanı
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön