26 / 04 / 2024

EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman? Bekçi alım başvuru şartları nedir?

EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman? Bekçi alım başvuru şartları nedir?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bekçi olarak görev almak isteyenler yeni alımların ne zaman yapılacağı yoğun bir şekilde araştırıyorlar. EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman? Bekçi alım başvuru şartları nedir? sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...



Bekçi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren gelişme geçtiğimiz haftalarda yaşandı. Bekçilik alımlarına dair karar Resmi Gazete’de yayınlandı. Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 3 bin bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. 

3 bin yeni bekçi alımı için kadro ihdası gerçekleştirildi. “Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi” Resmi Gazete’de yayımlandı. 

EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman? Bekçi alım başvuru şartları nedir?

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla duyurulan 3 bin yeni bekçi alımı için başvuru tarihi ve sınav tarihleri henüz açıklanmadı. Bekçi alım ilanı başvuru tarihi belli olur olmaz haberimizin içerisinde yer alacaktır. Peki, bekçilik şartları nedir? İşte tüm detaylar.. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön