25 / 04 / 2024

Radisson’un Collection dönüşümü!

Radisson’un Collection dönüşümü!

İstanbul'un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, 2019 yılında Radisson Hotel Group bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection'a dönüşmeye hazırlanıyor…



Dünya Çapında sekiz farklı otel markası ve bin 400’den fazla faal ve yapım aşamasında olan oteliyle Radisson Hotel Group, Türkiye’deki ilk Radisson Collection markasını açmaya hazırlanıyor. Radisson Collection markası için Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul’da dönüşüm çalışmalarına başlayan Grup, tüm sürecin 4-5 ay içerisinde bitirilmesini planlıyor. Dönüşüm süreci ile ilgili Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul Genel Müdürü Rob Kucera, “Bir süredir otelin içerisinde bazı yenileme çalışmaları yapıyorduk. Şimdi ise komple bir yenileme çalışması içerisine gireceğiz” diyor. Yenileme süresince otel tamamen kapatılmayacak. Yenileme işlemi bloklar halinde ilerlenerek, devam edecek.

Fortune Turkey’den Begüm Nur Alkış’ın haberine göre; Radisson Hotel Group’un bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection, 2019 yılında tüm yenileme çalışmasının bitmesiyle birlikte İstanbul’un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip konumunda hizmet vermeye başlayacak. Marka ayrıca Danimarka, İskoçya, İsveç, İtalya, Kuveyt, Umman, Gürcistan, Suudi Arabistan gibi birçok farklı ülkede yer alıyor. Yeni nesil ikonik özellikleri bünyesinde bulunduran Radisson Collection markasının önemli özelliğinden biri bulunduğu şehirdeki özel konumu ve iç tasarımı oluyor. İsveç’teki Radisson Collection 1912 yılında açılarak, başkentin hareketli su yollarına bakıyor. İskandinav tarzım yansıtan iç dekorasyonda ahşap ve taş gibi doğal malzemeler ve toprak tonları öne çıkıyor. Danimarka’da yer alan Radisson Collection ise Sava Nehri kıyısındaki 19. yüzyıldan kalma Eski Değirmen’de yer alıyor.

İstanbul’da da bulundukları konumun harika olduğunu söyleyen Kucera, 20 yılı aşkın bir süredir konaklama sektöründe yer alıyor. Otelcilik sektörüne olan ilgisi lise yıllarına dayanan Kucera’nın, Radisson macerası, Radisson Hotel Group’un Güney Afrika’daki ilk otellerinin açılış görevini alması ile başlıyor. Sonrasında İstanbul’a gelen Kucera, 2017 Temmuz ajandan beri Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul’un Genel Müdürü. İyi bir takım oyuncusu olan Kucera’nın kariyerine genel müdür olarak başlayacak genç yöneticilere tavsiyesi “her zaman kariyeriniz boyunca dürüst ve etik olmanız, her zaman kendinize güvenmeniz ve ne kadar zor olursa olsun vazgeçmemeniz” oluyor. 

 


Geri Dön