29 / 03 / 2024

Recep Altepe'den İnegölspor'a yeni tesis sözü!

Recep Altepe'den İnegölspor'a yeni tesis sözü!

İnegöl’ün Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Şimdi bu konuda bizim Bursa'da, Bursa ili için de önemli hedeflerimiz var" dedi




Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegölspor Kulübü'nü ziyaret ederek önümüzdeki aylarda yapılması planlanan yeni tesisler ile ilgili yöneticilere açıklamalarda bulundu.


İnegöl’ün Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Şimdi bu konuda bizim Bursa'da, Bursa ili için de önemli hedeflerimiz var. Diğer alanlarda olduğu gibi sporda da en iyi kent olmak istiyoruz. Bu konuda iddialıyız ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz" dedi.


İNEGÖLSPOR GÜÇLÜ OLMALI


Başkan Recep Altepe, ''İnegöl bir üretim merkezi. Liglerde Bursa'yı en iyi şekilde temsil eden 2 takımımızdan birisi de İnegölspor. Bunun daha iyi olması ve İnegöl’e yakışan tesislerin de olması gerekiyor. Tesisle ilgili projeler bize verilmişti. Şimdi bununla ilgili arkadaşlarımız hazırlıklarını yapıyorlar. İhaleleri yapıp bir an önce yeni tesislerimize kavuşmak istiyoruz. İnegölspor iyi bir yerde idmanını çalışmalarını yapsın, İnegölspor’a yakışan binasıyla her şeyiyle güzel bir tesis olsun" şeklinde konuştu.


Geri Dön