26 / 04 / 2024

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Gümüş, güçlü ABD dolarına karşı yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçen gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu. 9 Kasım 2022 güncel gümüş fiyatları.



GÜMÜŞ FİYATLARINDA REKOR SEVİYE GÖRÜLDÜ

Güncel gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yükselişe geçti. Gümüş fiyatları bugün 13 liraya kadar yükselirken ons gümüş fiyatı 21,41 dolar oldu.

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

FED'in faiz artırım sürecinde dönme noktasına yaklaştığına yönelik kuvvetlenen algılar en çok kıymetli metalleri olumlu etkiledi. Son 1 ayda gümüş yüzde 12, altın ise yüzde 3 değer kazandı. Kıymetli metallerdeki bu olunlu eğilimin devam etmesi bekleniyor.

Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram alış fiyatı kaç lira? Gümüşün alış satış fiyatı kaç lira oldu? İşte güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön