18 / 04 / 2024

REMAX beş yılda 10 bin gayrimenkul danışmanı hedefliyor!

REMAX beş yılda 10 bin gayrimenkul danışmanı hedefliyor!

RE/MAX, dünya çapında en çok gayrimenkul satışına aracılık eden şirketlerden biri. ABD kökenli RE/MAX 1997’den bu yana Türkiye'de de faaliyet gösteriyor.




RE/MAX, dünya çapında en çok gayrimenkul satışına aracılık eden şirketlerden biri. ABD kökenli RE/MAX 1997’den bu yana Türkiye'de de faaliyet gösteriyor. RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, “Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe en yaygın franchise ağına sahip markasıyız. Türkiye genelinde 227 ofis, bin 950 gayrimenkul danışmanımız var” diyor. RE/MAX Türkiye 14 bin 500 portföy sayısına sahip.


Önümüzdeki beş yılda 10 bin gayrimenkul danışmanı ve 500 ofise ulaşmayı hedefleyen şirket Türkiye genelinde franchising sistemiyle yeni ofisler açacak. RE/MAX ofisi kurmak isteyen girişimci adaylarının şirkete başvurmaları yeterli. Markanın kriterlerine uyum sağlayabilenler RE/MAX çatısı altında faaliyet gösterebiliyor. Girişimci, gerekli iç eğitimleri alarak ofisini aktif hale getirip faaliyetlerine başlayabiliyor. RE/MAX ofis sahipleri, daha sonra birlikte çalışacakları gayrimenkul danışmanlarını seçiyor. Firma, İstanbul, Bursa,  İzmir  ve Antalya’da hızlı bir şekilde büyüyor. Önümüzdeki dönemde Doğu illerindeki ofis sayıları artırılacak.


Para


Geri Dön