25 / 04 / 2024

Renault Megane’nın fiyatları zamlandı mı? İşte herkesin gözdesi Renault Megane 10 Eylül 2022  fiyat listesi

Renault Megane’nın fiyatları zamlandı mı? İşte herkesin gözdesi Renault Megane 10 Eylül 2022  fiyat listesi

Tüm otomobil üreticileri , her ay yeni fiyat listeleriyle sürücülerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Otomobil devi Renault’un ülkemizde sevilen ve önemli satış rakamlarına imza atan Megane Sedan modelinin fiyat listesi ile karşınızdayız. 



Ülkemizde özellikle son dönemde döviz kuru ve çip krizi gibi nedenlerden dolayı daha çok zam haberleriyle karşı karşıyayız.Şimdi gelelim ülkemizde önemli satış rakamlarına imza atan Renault Megane modelinin Eylül 2022 fiyatlarındaki son durum ne?

Ülkemizin en önemli otomobil üreticilerinden olan Renault’un Megane serisinin Eylül 2022 fiyatlarına bakacak olursak giriş seçeneği olan Joy 1.3 TCe 140 bg modelinin 539.000 Türk Lirası ile karşımıza çıkıyor.Bunun yansıra Orta seviye Joy Comfort paketine geçtiğimizde aynı motorda fiyatların 10 bin TL oynadığını söylersek yanlış olmaz. Son dönemde Ağustos fiyatlarıyla karşılaştırdığımızda da eylül ayında herhangi bir zam olmadığı gözlemlenmekte.

Şimdi burada manuel ve otomatik şanzımanın arasındaki fiyat farkından da bahsetmeden olmaz. Özellikle giriş seviyesi Joy 1.3 TCe 140 bg manuel versiyon, aynı motorla gelen EDC şanzımanlı seçenekten 64 bin TL daha ucuz olduğu aşikar.

Şimdi Renault Megane ‘nın özelliklerine birlikte göz atalım

Fark yaratan Renault Megane, 3 farklı motor seçeneğiyle satışta. 140 beygir güç ve 240 Nm tork üretebilen 1.3 Tce; 6 ileri manuel şanzımanla geliyor ve şehir içi 7,4 ve şehir dışı 5,0 litre benzin tüketimi ile ön planda. Özelliklw 140 beygir güç ve 240 Nm tork üretebilen 1.3 Tce EDC ise 7 ileri EDC şanzımana sahip benzinli motorun yakıt tüketimi şehir içi 6,4 ve şehir dışı 4,7 litre yakıt tüketimi gözden kaçmıyor.


Geri Dön