29 / 03 / 2024

Renault'dan kaçırılmaz fırsat! Yarı fiyatına kadar düşüyor: 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Renault'dan kaçırılmaz fırsat! Yarı fiyatına kadar düşüyor: 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sıfır araçlardaki fiyat artışı tüketicilerin belini büküyor. Uygun fiyat ve modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Renault, müşterilerine özel sunduğu yeni kampanyasıyla gündeme geldi. İşte kampanyanın ayrıntıları...



FİYATLARI DUYAN RENAULT BAYİLERİNE AKIN EDİYOR
Renault'un en çok satan modellerinden olan Clio, temel sürüş ihtiyaçları karşılanırken yeni çıkarılan modellerle birlikte sürüş keyfi de ön plana çıkıyor. Modelin uygun fiyatlı olması ve şık görünümlü olması Türkiye pazarında oldukça önemli bir kesime hitap ediyor. Bu talep doğrultusunda Renault, ülkemizde satışını yaptığı bu model için yeni kampanyalarını sunuyor.

Sıfır araç almak isteyen yüzlerce kişi bayilere akın ediyor. Sıfır araçlardaki fiyat artışı vatandaşları markalar tarafından yapılan kampanyaları araştırmaya itti. Fiyatlardaki artışa tepki gösteren tüketiciler, Renault tarafından yapılan kampanya ile sıfır araç almaya başladı.

YARISINI ŞİMDİ KALANINI SENEYE ÖDEYİN
Renault tarafından yapılan duyuruda, Eylül’de 2022 model yılı Clio Joy 1.0 SCe 65 bg alanlar, Renault Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla araç bedelinin yarısını şimdi, kalanı bir sene sonra tek seferde 2023 Eylül’de öde kredi kampanyasından yararlanabilmektedir.


Geri Dön