19 / 04 / 2024

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile ilgili Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugün sabaha karşı yayınlanan Resmi Gazete'deki o kararın nedenini ilk başta kimse anlayamamıştı. Sebebini KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt açıkladı. Kurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İnşaat maliyetlerinin dolayısıyla KONUT SATIŞ ve KİRA fiyatlarının daha da artacağının “resmi” açıklaması geldi Resmi Gazete’de yılda bir kere yayımlanan inşaat birim fiyatlarının artık yıl içinde de güncellenebileceği duyuruldu. Sebebi; enflasyon ve dövizdeki artış" ifadelerine yer verdi.

Resmi Gazete deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön