20 / 04 / 2024

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 



R&B müziğinin sevilen isimlerinden Rihanna gayrimenkul yatırımlarına yöneldi. Hürriyet'te yer alan habere göre; başarılı şarkıcı Los Angeles'ta ünlüler tarafından oldukça tercih edilen Hollywood Hills'teki bu malikaneyi 2017 yılında satın alırken 6.8 milyon Dolar ödemişti 

Rihanna. Malikaneyi, satışa çıkarmadan önce de aylığı 35 bin dolardan kiraya veriyordu ünlü şarkıcı. Rihanna'nın bu malikaneyi sattıktan sonra elde edeceği parayla yeni bir emlak yatırımı yapacağı öğrenildi. Ünlü şarkıcının Los Angeles çevresindeki lüks bölgelerde dört tane malikanesi bulunuyor. Başarılı sanatçı malikane için 7.8 milyon dolar istiyor.

Rihanna Hollywood Hills teki malikanesini satıyor!

Rihanna'nın satışa çıkardığı mülkünün 6 tane yatak odası ve 8 tane banyosu var. Ana yapının hemen yanında bir de konuk evi var. Bu konuk evinin içi de her türlü imkana sahip. Bir garaj ve spor salonu bu olanaklar arasında. Rihanna'nın elden çıkarmaya karar verdiği mülkün bilardo odası, bir sinema salonu, yüzme havuzu ve spa yer alıyor.

Rihanna Los Angel'taki evi için kiracı arıyor!


Geri Dön