29 / 03 / 2024

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Firma: Royal Group

Proje: Royal Garden Kartal

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?



Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor. 51 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor. 


11 bin 500 metrekare arsa alanı bulunan Royal Garden projesi 13 katlı beş blok olarak planlandı. Royal Garden projesinde 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1,  4+1, 5+1 dubleks dairelere de yer veriliyor. 


Royal Garden Kartal projesi konum olarak, TEM E6 otoyoluna ve Uğur Mumcu bağlantı yoluna sadece 1.000 metre uzaklıkta yer alıyor. Royal Garden Kartal  projesinde en küçük dairenin 125 metrekare, en büyük dairenin ise 300 metrekare olarak tasarlandı. 


Royal Garden Kartal konut teslimi!


Royal Garden daire teslimleri Şubat 2019 tarihinde yapılacak. Peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim yapılıyor. Dördüncü kat itibariyle deniz manzarasına hakim konumda yükselen Royal Garden Yakacık projesi ortak alanlarında, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi olanaklar bulunuyor. 


Kartal Royal Garden iletişim!

Tel: 444 5 795   

Web: http://www.royalgroup.com.tr

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön