19 / 04 / 2024

Royal Garden projesi

Royal Garden projesi

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Royal Garden prestijli bir yaşam vaad ediyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Royal Group, ‘Royal Garden’ projesi Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezlerinden Kartal’da yükseliyor.

Royal Garden'da peşin ödemelerde 100 bin lira indirim!

Royal Garden Kartal Residence’da yeni yıl kampanyası başladı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuldu.

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri    Akkoyun,  Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Garden Kartal’da yaşam başlıyor!

Royal Garden Kartal'da anahtar teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; "Bir projemizi daha teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi...

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Royal Garden projesi Haberi

Royal Garden projesi

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor. 51 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor. 


11 bin 500 metrekare arsa alanı bulunan Royal Garden projesi 13 katlı beş blok olarak planlandı. Royal Garden projesinde 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1,  4+1, 5+1 dubleks dairelere de yer veriliyor. 


Royal Garden Kartal projesi konum olarak, TEM E6 otoyoluna ve Uğur Mumcu bağlantı yoluna sadece 1.000 metre uzaklıkta yer alıyor. Royal Garden Kartal  projesinde en küçük dairenin 125 metrekare, en büyük dairenin ise 300 metrekare olarak tasarlandı. 


Royal Garden Kartal konut teslimi!


Royal Garden daire teslimleri Şubat 2019 tarihinde yapılacak. Peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim yapılıyor. Dördüncü kat...