24 / 04 / 2024

S-P Türkiye'nin kredi notunu güncellemedi!

S-P Türkiye'nin kredi notunu güncellemedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notu ve not görünümünde herhangi bir güncelleme olmadığını açıkladı.



Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu (S&P)  tarafından yapılan yazılı açıklamada takvimin değerlendirilmesi için 28 Mayıs'a tarih verilen Türkiye, Bulgaristan ve İrlanda için herhangi bir güncelleme yapılmadığı bildirildi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının yıllık takvimlerinin ülkelerin kredi notu ve not görünümleri için tarihler vermesi, kesin bir güncelleme olacağı anlamına gelmez.

S-P Türkiye nin kredi notunu güncellemedi! 

S&P, şu anda Türkiye'nin döviz kredi notunu "B+", yerel para kredi notunu "BB-" ve kredi notu görünümünü ise "durağan" olarak derecelendiriyor.

S&P'nin takviminde, Türkiye'nin bir sonraki değerlendirme zamanı 22 Ekim olarak belirtildi.

S&P Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön