20 / 04 / 2024

Saat 22.00'den sonra 30 bin TL hesabınızda!

Saat 22.00'den sonra 30 bin TL hesabınızda!

Saat 22'den sonra hesaplarınıza 30.000 TL yatacak! Bu bankalarda hesabı olanlar şimdi kontrol etsin



QNB Finansbank ve Akbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda, şubelere gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalar üzerinden diledikleri zaman başvuru yapabiliyor. QNB Finansbank, özellikle ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara cep telefonları üzerinden SMS ile hemen kredi onayı vereceğini ve onaylanan tutarı da hemen aynı gün içinde hesaplara yatıracağını açıkladı.

QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, TC kimlik numarasına 50 30 numarasına mesaj olarak gönderen tüm vatandaşların bu banka üzerinden ihtiyaç kredisi olabileceği söyleniyor. 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak destek olacağınız bu kampanyalarda, QNB Finansbank müşterisi olan vatandaşlar ise internet bankacılığını kullanarak diledikleri zaman kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. 

Saat 22.00 den sonra 30 bin TL hesabınızda!

Akbank üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız, şartlara uygun olarak ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilere hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri hızlı bir şekilde ödenmektedir. Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak, Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı da yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına gönderin. Akbank Direkt uygulaması üzerinden de kredi kullanacak olan vatandaşlara nakit ihtiyacı olmaları durumunda hemen aynı gün içinde hizmet edilmesi, verilecek ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak, hemen kullandırılacaktır. Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapılacak olan kredi başvurularında şartları uygun olan vatandaşlar hemen aynı gün içinde kredi işlemlerini gerçekleştirerek, 5 dakika içerisinde sonuçlanabilmektedir. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Ekim 2022 tarihinde saat 23.48'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.57 Türk Lirası, euro 18,06 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

Yüzde 181 arttı, altından daha fazla değer kazandı!

İslam Memiş'ten gram altın için tarihi uyarı 'Treni kaçırmayın'

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön