25 / 04 / 2024

Saat 22.00'den sonra 30 bin TL hesabınızda!

Saat 22.00'den sonra 30 bin TL hesabınızda!

Saat 22'den sonra hesaplarınıza 30.000 TL yatacak! Bu bankalarda hesabı olanlar şimdi kontrol etsin



Saat 22 sonrasında 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara, QNB Finansbank ve Akbank tarafından başlatılan kampanya ilanıyla, hızlı bir şekilde ödeneceği açıklandı. Haftasonu paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredileri, istediğiniz zaman ödenecek.

QNB Finansbank ve Akbank tarafından başlatılan kampanyada 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve onaylanan kredileri de hesabınızı hemen aynı gün içinde yatırarak kullanabileceksiniz. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

Saat 22.00 den sonra 30 bin TL hesabınızda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön