26 / 04 / 2024

Sadece 1 Bitcoin'le ev ve araba alabilirsiniz!

Sadece 1 Bitcoin'le ev ve araba alabilirsiniz!

Küresel piyasalarda fırtınalar estiren kripto para birimi Bitcoin almak neredeyse imkansızlaşmaya başladı. Elinde Bitcoin'i olanlar ise sadece bir tanesiyle ev ve araba alabiliyor.



2009 yılında piyasaya çıktığında kuruşlu seviyelerden satın alınabilen Bitcoin günümüzde 360 bin lira seviyesine ulaştı. Aşırı volatil seyreden Bitcoin kimi yatırımcısının yüzünü güldürürken, kimi yatırımcısını da üzüyor. Sert yükseliş hareketiyle beraber yine sert düşüş yaşayabilen Bitcoin’de sabırlı olan yatırımcılar sürekli olarak kazandı.

Sadece 1 Bitcoin le ev ve araba alabilirsiniz!

1 BITCOIN’LE NELER ALINIYOR?

Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Bitcoin ile alınabileceklerin listesi her geçen gün artıyor. Yurtdışında 4 Bitcoin’e lüks spor otomobiller alabilirken ülkemizde 1 adet Bitcoin’le C sınıfı otomobil alınabiliyor. 1 Bitcoin’in 52 bin doların üzerini görmesiyle beraber yaklaşık 4 Bitcoin’le yurt dışında değeri 200 bin dolar civarında olan 2021 model Lamborghini Huracan alınabiliyor. 8 adet Bitcoin’le değeri 400 bin dolar civarında 2021 model Lamborghini Aventador da alınabiliyor.

Sadece 1 Bitcoin le ev ve araba alabilirsiniz!

TÜRKİYE’DE 1 BITCOIN 360 BİN LİRA

Türkiye’de 1 Bitcoin’le ev, araba, lüks mücevherler alınabiliyor. 52 bin doları aşan fiyatıyla 1 Bitcoin yaklaşık olarak 364 bin TL'ye karşılık geliyor.

İstanbul’un Esenyurt, Beylikdüzü, Bağcılar, Pendik, Ümraniye, Çekmeköy gibi semtlerinde 364 bin lira seviyesine ev alarak aylık 2 bin lira civarına kiraya verilebiliyorSadece 1 Bitcoin le ev ve araba alabilirsiniz!

POPÜLER HALE GELDİ

Geçtiğimiz yıl 10 bin dolar seviyesiyle sürekli artma eğiliminde olan Bitcoin çok kısa süre içerisinde büyük kazanımlar elde etti. Kripto para piyasasını domine eden Bitcoin birçok kişiyi de zengin yaptı. Milyarder iş adamı Elon Musk’ın da radarına giren kripto paralar son günlerde güçlü yükseliyor. Özellikle Reddit’te bulunan oluşumlar bazı alt coinlerde alım yaparak hızla yükseliyor.

Sadece 1 Bitcoin le ev ve araba alabilirsiniz!

Bitcoin ilk kez 50 bin dolar seviyesini geçti!


Geri Dön