27 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı, İskandinav ülkelerinden sağlık turizmi için turist getirecek!

Sağlık Bakanlığı, İskandinav ülkelerinden sağlık turizmi için turist getirecek!

BURSA Valisi Münir Karaloğlu Avrupa ve İskandinav ülkelerinden sağlık turizmi için Türkiye'ye yoğun hasta geleceğini, tesislerin kendini buna hazırlamasını istedi. Sağlık Bakanlığı, İskandinav ülkelerinden sağlık turizmi için turist getirecek...



Bursa il Özel İdaresinin düzenlediği Jeotermal Turizminde Hizmet Kalitesinin Arttırılması Projesi kapsamında "Bursa'da Jeotermal Kaynaklar" konulu panel düzenlendi. Almira Otel de gerçekleştirilen panelin açılış konuşmasını yapan Vali Münir Karaloğlu. jeotermal kaynaklar hakkında bilgi verdi Vali Münir Karaloğlu. sağlık turizminin artık bir devlet politikası haline geldiğim belirterek. "Onuncu kalkınma planında 2018 yılına kadar 10 milyar dolarlık bir gelir hedefi var. ülkemizin sağlık turizminden sadece. Sağlık Bakanlığımız Türkiye'de şu ana kadar üç ili hedef il olarak ilan etti Bunlardan bir tanesi İstanbul, birisi Antalya, biri de Bursa' dedi. 


BAKANLIK İSKANDİNAV ULKELERİNOEN TOPLU MÜŞTERİ KABUL EDECEK 


Bursa'da Jeotermal A.Ş. kurularak kente 18 kilometrelik termal suyu taşıyacak hatlar döşenerek isteyen ctel ve sağlık tesislerine sıcak su verme imkanına sahip clduklarını anlatan Karaloğlu. şöyle konuştu: "Sağlık Bakanlığımız İskandinav ülkeleri ile toplu müşteri kabul etmek üzere anlaşmaya varmak uzereymiş. 


Ayrıntılı Haber


Geri Dön