29 / 03 / 2024

Sakarya Taraklı'nın çehresi değişiyor!

Sakarya Taraklı'nın çehresi değişiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen’i makamında ağırladı. Toplantıda Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen’i makamında ağırladı. İlçede devam eden çalışmaların masaya yatırıldığı buluşmada Taraklı heyeti, ilçelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


Taraklı’ya Hayırlı Olsun

Başkan Zeki Toçoğlu, “Sağlam altyapısı, yenilenen yolları ve yeni buluşma noktası ile Taraklı ilçemiz yeni bir yüze kavuşuyor. Bilindiği üzere kısa süre önce SASKİ, Taraklı’da ciddi çalışmalar gerçekleştirdi. İlçe merkezimizdeki altyapı çalışmalarımız kapsamında bölgenin içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hattı inşa çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise ekiplerimiz ilçede asfalt serim işlemlerini tamamlamak üzere. Taraklılı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Turizme Katkı Sunacak

Başkan Toçoğlu, “Taraklı Meydan Projesi’nde devam eden çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Arkadaşlarımız yürütülen çalışmalar ile ilgili bizleri bilgilendiriyor. Projenin yüzde 90’lık kısmı tamamlandı. Hamdolsun yaz sezonuna bu yeni buluşma noktasını yetiştirdik. Yeni meydanın ilçe turizmi açısından da önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Bu vesileyle Taraklı’nın yenilenen meydanının da Taraklılı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön