25 / 04 / 2024

sakarya Taraklı yatırımları

sakarya Taraklı yatırımları

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Taraklı'nın altyapısı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Taraklı Kanalizasyon İnşaatı projesinde sona yaklaşıldığını açıkladı

Sakarya Taraklı'nın çehresi değişiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen’i makamında ağırladı. Toplantıda Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Taraklı Meydanı'nda sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı’da devam eden çevre, ulaşım, altyapı ve içme suyu yatırımlarını inceledi. İşte Taraklı yatırımlarında son durum...

Sakarya Taraklı'nın çehresi değişiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen’i makamında ağırladı. Toplantıda Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya’daki çevre yatırımları değerlendirildi!

Sakarya Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, tamamlanan çevre yatırımları, yeni projeler, çevre kirliliği ve diğer alanlardaki tüm çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

sakarya Taraklı yatırımları Haberi

sakarya Taraklı yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından hayata geçirilen Taraklı ve Geyve Yüksek Kesimler İçmesuyu Projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde başlıyor. Proje ile ilgili olarak Taraklı ve Geyveli muhtarlarla bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Güneyde, Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz. Projemizin 1. etabında iki ilçemizde 33 mahallemize daha sağlıklı ve daha bol içmesuyu ulaştıracağız. Tüm hazırlıklar tamamlandı. Ekiplerimiz önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacak. Yatırımımızın iki ilçemize de hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


165 kilometre hat

Muhtarlar ile buluşmasında projeye dair önemli açıklamalarda bulunan Dr. Rüstem Keleş, “İki ilçemizde entegre bir içmesuyu ağı kuruyoruz. İlçe merkezini sağlam altyapı ile buluşturduk. Şimdi de yüksek kesimlerde yer alan...