25 / 04 / 2024

Samsun'da kirasını ödeyemeyince evden çıkarıldı!

Samsun'da kirasını ödeyemeyince evden çıkarıldı!

Samsun'da koronavirüs sebebiyle işten çıkarılan iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemeyince de ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Kalacak yeri olmadığı için çocuklarını babasının evine bırakan Aydın, şimdi çadırda kalmaya karar verdi...



İstanbul’dan Samsun’a 4 ay önce çalışmaya gelen elektrik işçisi Ekrem Aydın, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde bir ev kiraladı. Koronavirüs salgını sebebiyle işten çıkarılan Aydın, kirasını ödeyemedi. Ev sahibi tarafından evden de çıkarılan Aydın, kalacak yeri olmadığı için eşi ve çocuklarını Trabzon’da yaşayan babasının yayına bıraktı.

Sözcü'de yer alan habere göre, vatandaşın giriş ve çıkışının yasaklandığı sahilde çadırda yaşayan Aydın, polis ekipleri tarafından buradan da uzaklaştırıldı. Başka bir noktaya çadır kuracağını dile getiren Aydın, yardım beklediğini belirtti. 

”GİDECEK YERİMİZ YOK”

Kirasını 8 gün geciktirdiği için ev sahibi tarafından evden çıkartıldığını belirten Aydın, "Korona nedeniyle işimi kaybettim. Annemde kemik erimesi var, babam kalp ameliyatlı, iki kızımıza şimdi onlar bakıyor. Gidecek yerimiz yok ve yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Antalya'da kirasını ödeyemeyen kiracıya emlakçıdan 'anahtarını alırım' tehdidi! 


Geri Dön