17 / 04 / 2024

Samsung Galaxy S22 görücüye çıktı!

Samsung Galaxy S22 görücüye çıktı!

Samsung, yeni Galaxy S22 serisinin duyurusunu yaptı. Teknoloji meraklılarının uzun zamandır beklediği Samsung Galaxy S22 serisi Türkiye’ye ne zaman geleceği ise merak ediliyor. İşte merak edilen bu soru, yanıtını buldu...



Teknoloji meraklılarını uzun zamanır bekledikleri Samsung Galaxy S22 serisinin duyurusu yapıldı. Türkiye’de mart ayından itibaren Samsung.com, operatörler ve perakendeciler aracılığı ile geniş kapsamlı olarak çevrimiçi satışa sunulması planlanıyor.

Samsung Galaxy S22 görücüye çıktı!

Teknoblogcom’dan Sabri Küstür, konuyla ilgili hazırladığı haberde Samsung Galaxy S22 serisi ile ilgili merak edilenleri şöyle aktardı: “Samsung, yeni Galaxy S22 serisinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu seri içinde yer alan üç telefon; Galaxy S22, S22 Plus ve S22 Ultra Türkiye’de satışa sunulacak. ‘Samsung Galaxy S22 serisi Türkiye’ye ne zaman gelecek’ sorusunun cevabı ortaya çıktı. Ayrıca seri içindeki telefonların hangi depolama alanı ve RAM seçenekleriyle geleceği bilgisi de geldi. Galaxy S22 Türkiye fiyatları ise henüz belli olmadı.


Samsung Türkiye’den gelen bilgiye göre; Galaxy S22 Ultra akıllı telefonların, mart ayından itibaren, Samsung.com, operatörler ve perakendeciler aracılığıyla geniş kapsamlı olarak çevrimiçi satışa sunulması planlanıyor. Samsung, daha sonra web sitesinde verdiği bilgide, yeni telefonların 4-13 Mart tarihleri arasında ön satışa çıkacağını belirtti. Cihaz, Phantom Black, Phantom White, Green, Burgundy renk alternatifleri; 128GB, 256GB ve 512GB hafıza seçenekleri, 8GB ve 12GB RAM özellikleri ile satışa sunulacak.


Öte yandan şirket, Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus akıllı telefonların yine mart ayı içinde Samsung.com, operatörler ve perakendeciler aracılığıyla geniş kapsamlı olarak çevrimiçi satışa sunulması planlandığını belirtti. Her iki cihaz da Phantom Black, Phantom White, Green, Pink Gold renk alternatifleri, 128GB ile 256GB hafıza seçenekleri ve 8GB RAM özelliğiyle satışa sunulacak. Yukarıda belirttiğimiz gibi, şirket bu yeni telefonların Türkiye fiyatları hakkında henüz bir bilgi paylaşmadı. Muhtemelen telefonların piyasaya çıkışı yaklaştıkça fiyat bilgisi netleşecektir.” 

Realme'den yeni akıllı telefon! Karşınızda Realme C35!

Otomobil, beyaz eşya ve telefonda ÖTV indirimi olacak mı?

İOS için güncelleme zamanı!


Geri Dön