25 / 04 / 2024

Sancaktepe'ye millet bahçesi müjdesi!

Sancaktepe'ye millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sancaktepe'ye bir millet bahçesi inşası için gerekli adımların atıldığını söyledi. Kurum, "Biz gönül belediyeciliğini her yere yaymak istiyoruz. Her vatandaşımıza ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sancaktepe Osmangazi Mahallesi'ndeki bir kafede vatandaşlarla buluştu.

Sancaktepe ye millet bahçesi müjdesi!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını söyleyen Kurum, "Siz ilçe belediyesi noktasında yapılması gerekenleri yaptınız, sıra bizde. Biz de yerel seçim öncesi verdiğimiz sözleri tutmak suretiyle, önümüzdeki 5 yıllık süreçte projelerimizi yapmak istiyoruz." dedi.

Yerel seçim öncesi Sancaktepe'ye geldiklerinde mülkiyet ve imar problemlerinin olduğunu belirlediklerini, bu kapsamda da gerekli çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Kurum, üçüncü şahıslara ait araziler, ecrimisil ve yapı bedellerinin alınmamasıyla ilgili çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Sancaktepe'ye bir millet bahçesi inşası için gerekli adımların atıldığını kaydeden Kurum, şu açıklamalarda bulundu:

"Biz gönül belediyeciliğini her yere yaymak istiyoruz. Her vatandaşımıza ulaşmak istiyoruz. Bütün vatandaşlarımızın gönlüne girmek istiyoruz ve bu çerçevede de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim bu çalışmaları daha güçlü yapmamız, masada sesimizin daha gür çıkması için de bize 23 Haziran'daki seçimde destek olmanız gerekiyor. Şimdi biz ilçeyi aldık, bir ağını tamamladık. Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini iptal etti ve 23 Haziran'da yeni bir seçim yapma kararı aldılar. 23 Haziran'a 22 gün kaldı." 

17 yıllık AK Parti iktidarları döneminde bölgede hayata geçirilen yatırımları anlatan Bakan Kurum, şöyle konuştu:

"Gece gündüz demeden gönül belediyeciliğini herkese anlatalım. İnşallah 23 Haziran akşamı sandıkta Cumhur İttifakı'na, AK Parti'ye, Binali Yıldırım Başkana gönül vermek suretiyle, Binali Başkanı büyükşehir belediye başkanı yapalım istiyoruz. Bu noktada bizim için destekleriniz çok önemli. Biz iki ayağımızı tamamladık. İnşallah 23 Haziran'da da son ayağımızı tamamlayacağız ve deneyimli, tecrübeli bir büyükşehir belediye başkanını İstanbul'a getirmek istiyoruz." 

Bakan Kurum, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını cevapladı. Kurum'a, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir de katıldı.
 


Geri Dön