29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.




Göreve geldiğinden bu yana adım atmadığı yer bırakmayarak ve bütün çalışmaları bizzat yerinde denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında  TOKİ  tarafından yapılan iş yerlerinin ticaret merkezi, ofis ve belediye ek hizmet binası olarak değerlendirilmesi için incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, TOKİ tarafından yapılan ve alanı denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e , Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay ve Şanlıurfa Emlakçılar Odası Başkanı Selahattin Tokmak, Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi ve meclis üyeleri de katıldı.

Haliliye İlçesinde yer alan eski hal pazarında TOKİ tarafından yapılan iş yeri merkezin incelenmesinden sonra bir açıklama yapan Başkan Beyazgül, “Burası eski hal pazarımızın yeri TOKİ tarafından yapılan binalar var. Haliliye Belediye Başkanımız, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanımız, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanımız, Emlakçılar Dernek Başkanımız ve meclis üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz ile beraber, burayı nasıl değerlendiririz diye hem yerinde bir inceleme yaptık hem de istişareler yaptık. Gezdiğimiz zaman şunu gördük; tamamen modern, günümüz koşullarına uygun 600 araçlık otoparkı var ve ön kısmı arkat ve avlulardan oluşmuş, Urfa iklim şartlarına uygun bir yer. İnşallah bu konuda tekrar düşüncelerimizi fikirlerimizi geliştereceğiz, istişareler yapacağız. Netice itibariyle Urfa’ya en güzeli, en hayırlısı ne ise birlikte karar verip yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.


Geri Dön