16 / 04 / 2024

Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıkladı! 14 gün sonra dolar böyle patlayacak 

Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıkladı! 14 gün sonra dolar böyle patlayacak 

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıklayarak doların 2 hafta sonra patlayacağını söyledi ve yatırımcıları uyardı...



DOLAR İÇİN AKIL ALMAZ SEVİYE...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde dolar olanları uyardı: ''Dünya fokurdamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? sorunu getirdi. Bu açıklamalar yavaş yavaş başladı. Dolarda 19 liraya hazır olun. Dolardaki ikinci hedef 20 lira olacak. Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelirsek şaşırmayın. Ardından doları tutana aşk olsun.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön