26 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Piyasa Analisti Selçuk Geçer dikkat çeken bir yorum yaptı. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini belirtii. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılar yaptı.



Selçuk Geçer'den konut, araç ve dolar için yeni değerlendirmeler yaptı. Yayınladığı yeni videosunda doların 35 liraları göreceğini ifade eden Geçer, konut ve araç fiyatlarının da derinden etkileyeceğini ifade etti.

"EURO 16 SEVİYELERİNE DÜŞECEK"
"Euronun ne olacağını 5 ay önce söylemiştim. Euro düşecek. Türk lirası karşısında ikisi değerini kazanacak. Avrupa Merkez bankası FED'e gerekli atakları yapamazsa 0,70 seviyelerini görülebilir. Sterlin Euro doların üzerine çıkar mı? Yakın vadede doların üzerine çıkamaz. Kırılma esas korku."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön