18 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Piyasa Analisti Selçuk Geçer dikkat çeken bir yorum yaptı. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini belirtii. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılar yaptı.



ARAÇ ALACAKLARA KÖTÜ HABER
Araç konutlarının hızla yükselişe geçeceğini belirten Selçuk Geçer, "Yakın zaman içinde hem ikinci el hem sıfırda araç fiyatları hem Türkiye hem dünyada araç fiyatları, konut fiyatlarını geçebilir." uyarısında bulundu.

"DOLAR KURU KRONOMETRE GİBİ ARTACAK"
Geçer, dolar kuru içinse korkutan bir benzetmede bulundu. Dolar/TL'nin hızla yükselişin devam edeceğini belirten Geçer, 40 liralara kadar çıkabileceğini altını çizdi. Geçer, "Bir sabah bir uyanacaksınız ansızın dolar 25 olmuş. Böyle kronometre gibi atacak. 20-25-30-40... Bu nasıl olmaz? 9 liraydı 18 lira oldu. 1 liraydı 3 lira oldu neyden bahsediyorsunuz? 1 lira olan dolar kuru 2 olunca yüzde 100 olur. Bugün uyarlayın yüzde 100'ü 36 lira eder. Sizin enflasyonunuz var bir de. Ben bunu söyleyince bana kızdılar sonra OVP'de kendileri itiraf etti" yorumunda bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön