27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Piyasa Analisti Selçuk Geçer dikkat çeken bir yorum yaptı. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini belirtii. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılar yaptı.



"DOLARDA KIRILGANLIĞA HAZIR OLUN"
"Merkez Bankası'nın etkilerini hala göremedik. Türkiye'nin makro ekonomik sorunları ve paraya olan ihtiyacının olmasından dolayı kırılgan dolara hazır olun. Euro biraz daha geriye gelecek. Euro 16 civarına çıkacak. Dolar ise 20 lirayı görecek. Eurodan büyük beklenti içinde girmeyin"

"Kemikleşen enflasyon karşısında FED faiz artıracak. Talep enflasyonunu artıracak. Piyasayı kısıtlayacak. Amerika'da konut bile anılmaması söyleniyor. İşler sıkıntılı."

"Gıda fiyatların agresif durumlar olacak. FED Mart ayında durmayacak. Türkiye'de orta gelir seviyesi ortadan kalktı."

Geçer, "Dolar 35 lira, araç fiyatları uçacak, konut çakılacak" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön