25 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Döviz kurunu en iyi yorumlayan ekonomistler arasında yer alan Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi açıkladı ve birçok yatırımcı soluğu döviz bürosunda aldı.



"Amerika'daki faiz artırımlarına 75 dediğimde hadi be demişlerdi. En büyük zararı gelişmekte olan ülkeler en başta Türkiye yaşayacak. Çünkü Türkiye her anlamda ayrıştı. Yurt dışından borç bulunursa üzerine 8 puan demek. Elinizdeki dövizi tutmaya çalışmak gerekli. Bu olmayınca yurt dışındaki parada kaçar. Eylül'den sonra kış gelecek. Uluslararası piyasalar açılacak. Türkiye'yi tetikleyen olaylar olacak.

Yaz aylarında enflasyonlar nispeten düşüktür. Eylül-Ekim-Kasım aylarında 22 civarındaki doların hızla artış kaydedeceğini göreceğiz. 24 seviyelerine doğru gidecek. Hele ki Aralık'ta foyamız ortaya çıkarsa daha da kontrolden çıkabilir.. Allah sonumuzu hayır etsin. Kur korumalıdan gelen enflasyonla gider. Ama bir bakarsın benzin 60 lira olmuş. Bir yerlerde birilerine kıyak geçiyorsa o devletin değil vatandaşın cebidir. Bu ülkede demokrasi ile gelen demokrasi ile gider."

Selçuk Geçer in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Editörün Notu: Bu haber 31 Temmuz 2022, saat 20.57'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 91 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise bin 16 TL değerindedir.

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan korkunç iddia: "4 büyük kriz kapıda"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön