25 / 04 / 2024

Şimdiye kadar hiç duyulmamış dolar yorumu: Bir gecede 7 lira düşecek 9 lira olacak!

Şimdiye kadar hiç duyulmamış dolar yorumu: Bir gecede 7 lira düşecek 9 lira olacak!

Türkiye'de 23-27 Mayıs haftasında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı borsa, altın ve döviz üçlüsü oldu. Dolar 16,30 seviyesini aştı. Doların ibresi şimdilik yükseliş eğiliminde gibi görünse de dövizin bir gecede "7 lira düşeceği " iddia edildi.



Doların seyrine ilişkin en ilginç ve dikkat çekici yorum araştırmacı yazar Engin Avcı'dan geldi. Avcı, döviz kurunun 2 ay sonrasında Türkiye'ye gelecek 50 milyar dolarlık taze para girişi sayesinde 7 lira birden düşerek yeniden 9 lira seviyesine çekileceğini iddia etti. Engin Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 150 milyar dolarlık dış kaynak anlaşması yaptığını bu paranın 50 milyar dolar kısmının Ağustos'ta Türkiye'ye gelmesiyle dövizin 10 liranın altına ineceğini iddia etti. Engin Avcı, "Kesinlikle dolar 10 liranın altına inecek. O gün gelince söylediklerimi hatırlatsınlar. İki ay daha bir yangın var. Sonra refahı göreceğiz" açıklamasında bulundu.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Çiftçilere destek ödemeleri başladı! TC kimliklerin son rakamına göre bu tarihlerde hesaplara yatacak

Ayçiçek yağı buğday ve şekerden sonra bir yasak daha! Pirinç de kara listeye girdi

Ünlü ekonomistten 'Dolar çift kanat takıp uçacak' tespiti

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Buğdayda 'felaket' uyarısı: Tarih verildi hükümet devreye girmişti

TOGG'un ilk yola çıkacağı tarihin açıklanmasının ardından Bursa'dan sürpriz haber

Buğday fiyatına zam hesabı açıklandı! TMO'nun vereceği rakam değişti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön