20 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul teslim tarihi!

Sinerji İstanbul teslim tarihi!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Sinerji İstanbul teslim tarihi Haziran 2014 yılı olarak belirlendi. Anadolum İnşaat projesi Sinerji İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor....




İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te hayata geçiriliyor olan Sinerji İstanbul projesi  Anadolum İnşaat  imzasını taşıyor. Sinerji İstanbul teslim tarihi ne zaman sorusundan önce projeden bahsedelim.


Pendik Sinerji İstanbul projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Pendik Sinerji İstanbul Evleri projesinde konutların büyüklükleri 78 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor.


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul satış ofisi iel 0216 446 34 46 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Pendik Sinerji İstanbul Evleri'nde fiyatlar 139 bin lira ile 269 bin lira arasında belirlendi.



Sinerji İstanbul teslim tarihi!


Sinerji İstanbul teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirtiliyor. Pendik Sinerji İstanbul Evleri'nde 158 adet konut ve 12 adet ticari birim bulunuyor. Sinerji İstanbul'da ödemeler yüzde 25 peşinatla banka kredili olarak yapılıyor.


18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Pendik Sinerji İstanbul Evleri'nde Türk hamamı, sauna, fitness center, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları gibi sosyal donatılar yer alıyor.




VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Pendik Sinerji İstanbul nerede?

Pendik Sinerji İstanbul adres : Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul



Pendik Sinerji İstanbul iletişim

Telefon:0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com


projeye sor



Geri Dön