27 / 04 / 2024

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!



Sinpaş, gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yenilik anlayışı ve proje geliştirdiği bölgelere değer katmaya devam ediyor. Sinpaş, konut ve ticari gayrimenkuldeki uzmanlığından sonra alanını genişletiyor. Sinpaş, gayrimenkul alanındaki tecrübelerini taşıyacağı turizm ve devre mülk alanında faaliyet gösterecek Kızılbük GYO şirketi ile turizm sektörüne özgün bir alan açmayı hedeflemektedir.

SİNPAŞ KIZILBÜK DEVREMÜLK NE ZAMAN AÇILACAK?

Sinpaş Kızılbük Devremülklerinin ne zaman açılacağı sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Yeni nesil bir tatil arayışı içinde olanlar, Sinpaş Kızılbük Devremülklerinin ne zaman açılacağını merak ediyor.

Sinpaş Kızılbük Marmaris, Sinpaş GYO tarafından geliştirilen konut projesidir ve 8 bloktan oluşan projede 555 daire ve 6 adet ticari alan yer almaktadır. Projenin de yüzde 71’lik kısmı tamamlanmıştır.

SİNPAŞ KIZILBÜK DEVREMÜLK AYRICALIKLARI NELERDİR?

Bu tatil projesinde ailenizin her bir ferdi mutlu olacaktır. Terası olan, bahçeli, iki katlı gibi farklı tip ve büyüklüklerde deniz ya da avlu manzaralı toplam 546 daireden oluşan daireler, 4 kişiden 10 kişiye kadar, her ailenin konaklamasına imkan verecek şekilde tasarlanmıştır. Tekne konseptinden yola çıkarak tasarlanmış dairelerin her birinde bulunan balkonlarda da termal kür alabilme imkanına sahip olma ayrıcalığını elde edeceksiniz.

Sinpaş Kızılbük hakkında sorulan soruların sayısı her geçen gün artmaktadır. Sinpaş’ın resmi internet sitesinde verilen bilgilere göre 30 ay taksit ile bu devre mülklerden birine sizde sahip olacağınıza dair notlar yer almaktadır. Projeye ulaşımın nasıl olacağına gelirsek, hava yolu ile ulaşmak isteyenler devre mülk sahipleri için Dalaman ve Bodrum Milas havalimanlarından, deniz yolu ile gelmek isteyenler için ise Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça feribot seferleriyle ve karayolu da kullanılabilir.

Spor tutkunları haydi en yakın A101’e koşun! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi!

İş arayanlara müjde! Almanya’da çalışmak isteyen Türklere büyük fırsat! İşte detaylar!

DSİ acil personel arıyor! Süre daralınca lise mezunları bu ilana akın etmeye başladı! İşte detaylar!


Geri Dön