29 / 03 / 2024

Sivas Esentepe ve Yunus Emre'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe ve Yunus Emre'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Esentepe ve Yunus Emre Mahalleleri'nin kentsel dönüşüm kararınının ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımı ile Cuma günü Sivas'ta İmza töreni gerçekleştirilecek.



Esentepe ve Yunus Emre Mahalleleri'nin kentsel dönüşüm kararının Resmî Gazetede yayımlanmasından sonra Sivas'ta tatlı bir heyecan başladı. Her konuda Sivas'ın projelerini destekleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımı ile Cuma günü Sivas'ta İmza töreni gerçekleştirilecek. 


Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımlan ile gerçekleştirilecek imza töreni öncesinde Belediye Başkanı Sami Aydın mahalle sakinleri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. 


Bugün Süleyman Demirel ilköğretim Okulu'nda gerçekleştirilecek toplantıya Esentepe ve Yunus Emre Mahallesi'nde arsa ve konutu olan vatandaşlann katılımı önem arz ediyor. Belediye ekipleri mahalle muhtarları aracılığı 9e bölgede yaşayanlan yapılacak bilgilendirme toplantısına davet etmeye devam ediyor. 


Toplantıda kentsel dönüşümün önemi ve şekli anlatılacak. Vatandaşlardan gelen sorular cevaplandıracak. Bölgede uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin hızlı ve verimli yapılması için çaba sarf edilecek. Bu nedenle semt sakinlerinin yarın yapılacak toplantıya katılımı imza töreni öncesinde büyük önem arz ediyor. 


Sivas Memleket



Geri Dön