26 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel ödemeleri!

Sky Tower Hotel ödemeleri!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçirilen Sky Tower Hotel devr-i tatil fırsatı devam ediyor. Projede her şey dahil konsept ile 5 yıldız konforunda tatil yapılabiliyor. İşte Sky Tower Hotel ödemeleri...



Sky Tower Hotel ödemeleri yüzde 20 peşinat şeklinde yapılıyor. Satışları devam eden projenin devr-i tatil kampanyası kapsamında 6 yıl boyunca her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde 8 gün 7 gece olarak tatil imkanı sağlanıyor.


Batı Karadeniz'de yer alan Düzce Akçakoca'da yükselen Sky Tower Hotel 184 adet odadan oluşuyor. Projenin bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı da mevcut. 


E7 Grup imzası taşıyan Sky Tower Hotel Akçakoca'da mini futbol sahası, kongre alanları, masa tenisi, mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, bilardo, toplantı alanları, tenis kortu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında fiyatlar dönemlere göre değişiyor. Projede kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri kapsıyor. 


Sky Tower Hotel'de beyaz dönem fiyatı 7 bin 500 TL, mavi dönem fiyatı 9 bin 600 TL, sarı dönem fiyatı 12 bin TL, kırmızı dönem fiyatı 16 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel ödemeleri!

Beyaz dönem için yüzde 20 peşinatta, taksitler 1.500 TL'den başlıyor. 

Mavi dönem için yüzde 20 peşinatta, taksitler 1.900 TL'den başlıyor.

Sarı dönem için yüzde 20 peşinatta, taksitler 2 bin 400 TL'den başlıyor.

Kırmızı dönem için yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında taksitler 3 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön