28 / 03 / 2024

Soğukpınar'daki imar çalışmaları son aşamaya geldi!

Soğukpınar'daki imar çalışmaları son aşamaya geldi!

Düzce Belediyesi sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesindeki imar çalışmaları son aşamasına geldi. Kadastro sınırlarına göre hazırlanan imar planlarının askı süresinin tamamlanması ile birlikte itirazların değerlendirilmesi aşamasına gelindi.




Düzce Belediyesi sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesindeki imar çalışmaları son aşamasına geldi. Kadastro sınırlarına göre hazırlanan imar planlarının askı süresinin tamamlanması ile birlikte itirazların değerlendirilmesi aşamasına gelindi. Mahalleye ilişkin imar planlarındaki itirazların Aralık ayı Meclis gündemine gelmesi bekleniyor. Soğukpınar mahalle muhtarı İzzet Uysal, planlar açısından önemli bir süreci çözümlediklerini ifade ederek ‘ Mahallemiz adına iyi bir sonuç ortaya çıktı. 350 imar parselinden 40’ına itiraz yapıldı. Böylesine önemli bir planda az sayıda itiraz gelmesi mutabakat anlamına gelir. Başta mahalle sakinleri olmak üzere Düzce Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi.

Bir süre önce Düzce Belediye sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesine ilişkin kadastro sınırlarına göre imar planı hazırlandı. Düzce’nin yeni mahallesi için imar planı askıya çıktı. İnceleme ve itiraz süreci sonunda plan onaylanmış olacak.


Düzce Belediye Meclisi tarafından 2011 yılında belediye sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesi için kurum görüşlerine göre imar planı hazırlandı. Kadastro sınırlarına göre hazırlanan plan 14 Ekim tarihi itibarıyla inceme ve itiraz süreci için askıya çıkarıldı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Soğukpınar mahalle planı 5 kasım tarihine kadar askıda kaldı. Askı süresinin tamamlanmasının ardından 350 adet imar parselinden 40’ına itiraz yapıldı. Söz konusu itirazların Aralık ayı meclis toplantısında gündeme alınarak görüşülmesine başlanacak. İmar süreci aşamalarının sonucunda 864 nüfuslu Soğukpınar mahallesi ‘resmi mahalle’ statüsüne geçecek.



Düzce Belediyesi


Haber Parantez Gazetesinde şöyle yer aldı...


Soğukpınar için itirazlar bitti!


Düzce Belediyesi sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesindeki imar çalışmaları son aşamasına geldi. Kadastro sınırlarına göre hazırlanan imar planlannın askı suresinin tamamlanması ile birlikte itirazların değerlendirilmesi aşamasına gelindi. 

Mahalleye ilişkin imar planlarıııdaki itirazların Aralık ayı Meclis gündemine gelmesi bekleniyor. 

Soğukpınar mahalle muhtarı İzzet Uysal, planlar açısından önemli bir süreci çözümlediklerini ifade ederek' Mahallemiz adına iyi bir sonuç ortaya çıktı. 

350 imar parselinden -10'ma itiraz yapıldı. Böylesine önemli bir planda az sayıda itiraz gelmesi mutabakat anlamına gelir. Başta mahalle sakinleri olmak üzere Düzce Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim' dedi. 

Bir süre önce Düzce Belediye sınırları içine alınan Sogukpınar mahallesine ilişkin kadastro sınırlarına göre imar planı hazırlandı. Düzce'nin yeni mahallesi için imar planı askıya çıktı. İnceleme ve itiraz süreci sonunda plan onaylanmış olacak. 

Düzce Belediye Meclisi tarafından 2011 yılında belediye sınırları içine alınan Sogukpınar mahallesi için kurum görüşlerine göre imar planı hazırlandı. 

Kadastro sınırlarına göre hazırlanan plan 14 Ekim tarihi itibarıyla inceme ve itiraz süreci için askıya çıkarıldı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Sogukpınar mahalle planı 5 kasım tarihine kadar askıda kaldı. 

Askı süresinin tamamlanmasının ardından 350 adet imar parselinden 40'ıııa itiraz yapıldı. Söz konusu itirazların Aralık ayı meclis toplantısında gündeme alınarak görüşülmesine başlanacak. İmar süreci aşamalarının sonucunda 861 nüfuslu Soğukpınar mahallesi 'resmi mahalle' statüsüne geçecek. 




Geri Dön