26 / 04 / 2024

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu?

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu?

Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları merak edilip araştırılıyor. Yatırımcılar bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Son dakika altın bilezik fiyatları!



6 Mart Pazartesi altın fiyatları güne değer kazançlarıyla başladı.Geçtiğimiz hafta düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün ibreler yeşile döndü. Milyonlarca yatırımcı ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar altın ve altın bilezik fiyatlarını merak ediyor. Bugün ons altının 1850 dolara yaklşaması ile gram altın fiyatı da yükseldi. Altın fiyatlarında hareketlilik gün içinde de devam ediyor.  Bugün altının gramı 1.150 TL'den satılıyor. Son dakika altın bilezik fiyatları!  6 Mart Pazartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön