26 / 04 / 2024

Staj yapacak öğrencilere müjde gibi ücret haberi

Staj yapacak öğrencilere müjde gibi ücret haberi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok lise ve üniversite öğrencisi de staj yapmaya hazırlanıyor. Asgari ücrete gelen zamların ardından staj ücretlerine de zam yapılması öğrencileri bir nebze olsun sevindirdi.



Ülkemizde enflasyonun ciddi bir hal almasının ardından vatandaşların geçim zorluğu iyice meydana çıkmaya başladı. Hal böyle olunca daha önce "Vatandaşımızı korumak için adım atmaktan geri durmayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde asgari ücreti 5 bin 500 TL'ye çıkarıldı. 

DİĞER KALEMLER DE ARTTI

Asgari ücrete zam gelmesinin ardından diğer kalemlerde de artış meydana geldi. Özellikle işsizlik ödeneği ve kıdem tazminatında yaşanan artışlar, işçileri sevindirdi. İşçilerin haricinde sevinen bir diğer kesim ise staj yapmaya hazırlanan öğrenciler oldu. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön