25 / 04 / 2024

Steelife, üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Steelife, üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife'ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aydın, Steelife'ın, üretiminin yüzde 80'inin ihraç ettiğini söyledi...



Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife'ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Mustafa Bülent Aydın, sektörde 2000 yılından beri bulunan Steelife'in hafif çelikte 25 ülke, prefabrik ve konteynerde de 100 ülkede faaliyet gösterdiğini bildirdi. Üretim tesislerinde ayda 5 bin yapı ürettiklerini belirten Aydın, üretimin yüzde 80'iııin ihraç edildiğini dile getirdi. 


Steelife'in yurt içi ve yurt dışı yatırımları hakkında bilgi veren Aydın, 2015 yılında İstanbul'da hafif çelik ve ekolojik yapılarla ilgili villa projeleri olduğunu söyledi.İstanbul'da hava, toprak ve güneşten faydalanarak kendi enerjisini üreten, katı yakıtlardan faydalanmayan ekolojik konutlar yapacaklarını anlatan Aydın, "Bir de Araplar ile satışını gerçekleştirmeyi planladığımız gayrimenkul projemiz var. 2015 başı gibi temelini atmayı planlıyoruz" diye konuştu. 


Aydın, gayrimenkul projesi için  Ankara  ve İzmir'de de yer baktıklarını ifade etti. Suudi Arabistan, Rusya Federasyonu ve Cezayirde de önemli yatırım planları bulunduğunu bildiren Aydın, Cezayir'de büyük bir sosyal konut projesinin yapılacağını kaydetti. Aydın, Gabon'da 564 villa bitirdiklerini, şu anda devletin en teknolojik binası olan telekomünikasyon binasını tamamlamak üzere olduklarına işaret ederek, "Yeni pazar Nijerya var, bu senenin sonuna doğru hastane, okul ve sosyal konutları içeren bir projeye başlayacağız" diye konuştu. 


Ticaret Gazetesi


Geri Dön