26 / 04 / 2024

Süt ve süt ürünlerine bir zam daha geliyor!

Süt ve süt ürünlerine bir zam daha geliyor!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu süt ve süt ürünlerine bu hafta yapılan son ihalelerle birlikte 2,5 lira zam geleceğini duyurdu.



"TÜRK ÇİFTÇİ MAĞDUR EDİLİYOR"

Benzin ve motorine art arta yapılan zamların sektörü doğrudan etkilediğini dile getiren Solakoğlu," Biz çevre ülkelerde en düşük fiyata süt satışı yapıyoruz. Süt bulunamıyor. Tek çaremiz ithalatsa bu daha da artışlara yol açacak. Giderler kapanabilmesi için daha da artacak. Türk çiftçisi göz göre mağdur ediliyor" dedi.

Solakoğlu son olarak 1 litre sütün maliyetinin 10 lira 50 kuruş bandında olduğunu ancak üreticinin zararına 9 lira 50 kuruş bandından sattığını vurguladı.

Süt ve süt ürünlerine bir zam daha geliyor!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Ekim 2022 tarihinde saat 22.59'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.59 Türk Lirası, euro 18,16 Türk Lirası, altının gramı ise bin 19 Türk Lirası değerinde.

Nureddin Nebati asgari ücrete yapılacak zammı canlı yayında açıkladı!

Dolar kahini Selçuk Geçer dolarda 40 lira için tarih verdi! 'O zaman göreceğim ben sizi'

İslam Memiş, gram altında 1500 TL'nin üstü için o tarihi işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön