28 / 03 / 2024

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, ekonomi yazarı İslam Memiş, gram altın ve dolar için yatırımcılarına çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Yaptığı açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığına değinerek, TL'de bekleyenlerin, alım yapanların, yapmayanların piyasaları nasıl takip etmesi gerektiğinden, yurt dışında yaşanan gelişmeler piyasaları nasıl etkileyeceğine kadar pek çok sorunun yanıtını vermeye çalışacağını dile getirdi.

Haber Global'de yer alan habere göre, TL'de bekleyenlerin ciddi fırsatlar bulduğunu gördüklerini söyleyen İslam Memiş, gün içinde yaşanacak düşüşlerin alım fırsatı yaratacağını, satılan varlıkların yerine koyulabileceğini söylediğini dile getirdi. İslam Memiş, "Dolar TL 16.07'ye kadar, gram altın 950'ye kadar gerilemişti. Tekrar toparlandı, dün de direnç seviyesini zorladığını gördük." dedi.

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

"YILLIK GETİRİDE EN ÇOK O KAZANDIRIR"

Piyasa Kahini İslam Memiş, yıllık getiride TL karşısında en fazla gram altın kazandırdığını söyleyerek, "Hatta yarınki videomda net rakamlarla izah edeyim. İkinci sırada borsa, üçüncü sırada euro, dördüncü sırada dolar vardı. Bu bilgiyi vermiş olayı" şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön