25 / 04 / 2024

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, ekonomi yazarı İslam Memiş, gram altın ve dolar için yatırımcılarına çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



GRAM ALTIN YATIRIMCISI İÇİN SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Yaptığı açıklamada gram altın yatırımcısına seslenen İslam Memiş, "Gram altın TL şu an 973 lira seviyesinde." diyen İslam Memiş, "Ekrandaki fiyat. Makas aralığı açıldığı için 977 lira, 980 lira bu rakamlar. 970-980 aralığında karşılaşacaksınız." dedi.

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Biraz daha düşsün diyenlerin bunu göz önünde bulundurması gerektiğini kaydederek, pazartesi en iyi alanın 950 ekran fiyatı varken, 960'tan aldığını dile getirerek,  950 ve 1000 lira aralığı alınabilir seviye olduğunu dile getirdi.  "Ben 1020'den satış yaptığımızda 950'den alabilir demiştim" diyen İslam Memiş, şimdi kademe yapmak lazım diyerek, alım sürecinin bitirilmesi gerektiğini dile getirdi.  Farklı gelişmeler olursa zaten devreye gireceğini dile getiren İslam Memiş, "Tekrar satılabilir, destek seviyeleri şu kadar gerileyebilir diyebilirim. Bunlar da olabilir. 950'nin aşağısı zor gözüküyor, şu anki durum bunun uyarısını veriyor" dedi.

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!

Altın fiyatları 1 ay sonrası bu kadar olacak! Rakam verildi! Altın borcu olanlar çabuk bakın...

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön