28 / 03 / 2024

Tarih resmen açıklandı! 1.150 lira doğal gaz desteği başlıyor!

Tarih resmen açıklandı! 1.150 lira doğal gaz desteği başlıyor!

Milyonlarca dar gelirlinin merakla beklediği doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, dar gelirli vatandaşlara yapılacak doğal gaz desteğinde hem tarih hem de ödenecek tutar açıklandı.



DOĞALGAZ DESTEĞİNDE BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Haber3com'da yer akan habere göre; Bakan Yanık, "Doğalgaz ve kömür destekleri biz ısınma destekleri başlığında değerlendiriyoruz. Kömür yardımlarını uzun süredir yapıyoruz artık doğalgaz ile ilgili de bir çalışma yaptık. Hem eğer ihtiyaç varsa ya da henüz doğalgaz ulaşmadıysa kömür yardımı devam ediyor. Biraz çerçeveyi genişleterek doğalgaz desteği de vereceğiz. 1,8 milyar lira kömür desteği verdik. Doğalgazda 4 milyon haneyi hedefliyoruz, destekten yararlanabileceklerini düşünüyoruz. Şubatın ikinci yarısında başvuruları alacağız ve mart ayında destekleri vereceğiz. Yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında yardım yapacağız." ifadelerini kullandı.

Doğalgaz fatura desteği ile ilgili flaş gelişme! 1.150 lira hesaplara yatacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 4 milyon aileye doğalgaz desteği!

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl, nereye yapılır?

Elektrik ve doğalgaz yardımı resmen başladı!

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön